Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tom Egbers duikt weer in sportverhalen uit het verleden. De komende zondagen, in aanloop naar de Winterspelen in Peking, zijn dat winterverhalen. Te beginnen met 'Het gouden trauma van Sotsji' over de 500 meter bij de mannen in 2014. ScorebordRonduit dramatisch is de finale van de 500 meter schaatsen op de Olympische Spelen van 2014 in Sotsji. Jan Smeekens rijdt een fantastische laatste rit, op het scorebord verschijnt een 1 achter zijn naam, olympisch goud voor de man uit Raalte, is de gedachte. CorrectieMaar terwijl Smeekens euforisch zijn ereronde rijdt, blijkt dat niet hij maar Michel Mulder de olympisch kampioen is. Na een correctie van de tijd is Mulder twaalfduizendste van een seconde sneller. TherapieIntens geluk en peilloos verdriet, binnen de minuut. Twee jaar later gaat Jan Smeekens in therapie om het trauma van Sotsji te verwerken. Schaatser Michel Mulder vertelt bij Op1 over afscheid: "Ik ben niet goed genoeg" Bekijk deze video » Michel Mulder schaatst zijn laatste rondje door het Thialf Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tom Egbers duikt weer in sportverhalen uit het verleden. De komende zondagen, in aanloop naar de Winterspelen in Peking, zijn dat winterverhalen. Te beginnen met 'Het gouden trauma van Sotsji' over de 500 meter bij de mannen in 2014.

Scorebord
Ronduit dramatisch is de finale van de 500 meter schaatsen op de Olympische Spelen van 2014 in Sotsji. Jan Smeekens rijdt een fantastische laatste rit, op het scorebord verschijnt een 1 achter zijn naam, olympisch goud voor de man uit Raalte, is de gedachte.

Correctie
Maar terwijl Smeekens euforisch zijn ereronde rijdt, blijkt dat niet hij maar Michel Mulder de olympisch kampioen is. Na een correctie van de tijd is Mulder twaalfduizendste van een seconde sneller.

Therapie
Intens geluk en peilloos verdriet, binnen de minuut. Twee jaar later gaat Jan Smeekens in therapie om het trauma van Sotsji te verwerken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV