De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Gevaarlijkste Wegen: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer Bekijk deze video » Tv- en radiopresentator Renze Klamer reist samen met zangeres en theatermaakster Lakshmi door het noordoosten van Turkije. In De Gevaarlijkste Wegen krijgen ze naast gevaarlijke wegen ook te maken met de lokale mensen en hun cultuur. Ruige bergenNoordoost-Turkije staat bekend om haar ruige bergen, eindeloze vlaktes en multi-etnische bevolking. Deze onbekende en moeilijk te bereiken regio wordt verkend door Renze en Lakshmi. Zwarte ZeeZij rijden hun route door het zeer dunbevolkte grensgebied met Georgië en Armenië. Hun start ligt aan de Zwarte Zee, waarna de desolate dalen en bergpassen van de oostelijke Pontus getrotseerd moeten worden, alvorens zij het Karst-plateau bereiken. Slagen deze avonturiers erin om al het natuurgeweld te weerstaan? De Gevaarlijkste Wegen: dame in Oekraïne maakt drank van dode bijen tegen corona Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen: Henk Grol noemt Frank van der Lende daredevil (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tv- en radiopresentator Renze Klamer reist samen met zangeres en theatermaakster Lakshmi door het noordoosten van Turkije. In De Gevaarlijkste Wegen krijgen ze naast gevaarlijke wegen ook te maken met de lokale mensen en hun cultuur.

Ruige bergen
Noordoost-Turkije staat bekend om haar ruige bergen, eindeloze vlaktes en multi-etnische bevolking. Deze onbekende en moeilijk te bereiken regio wordt verkend door Renze en Lakshmi.

Zwarte Zee
Zij rijden hun route door het zeer dunbevolkte grensgebied met Georgië en Armenië. Hun start ligt aan de Zwarte Zee, waarna de desolate dalen en bergpassen van de oostelijke Pontus getrotseerd moeten worden, alvorens zij het Karst-plateau bereiken. Slagen deze avonturiers erin om al het natuurgeweld te weerstaan?

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV