The Voice-rel: Ali B reageert op aangifte wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

The Voice-rel: Ali B reageert op aangifte wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

RTL heeft gisteren besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldt dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt. De namen Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B worden genoemd en er is al een aangifte gedaan tegen Ali B. De rapper reageerde dezelfde dag op Instagram. Bekijk de beelden van zijn Instagrampost over het schandaal hieronder.

Lees verder onder de video

<em>The Voice</em>-rel: <em>Ali B</em> reageert op aangifte wegens <em>seksueel grensoverschrijdend gedrag</em> RTL heeft gisteren besloten The Voice of Holland voorlopig niet uit te zenden. De zender meldt dat er aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik zijn binnengekomen en wil tot de bodem uitzoeken wat er precies speelt. De namen Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B worden genoemd en er is al een aangifte gedaan tegen Ali B. De rapper reageerde dezelfde dag op Instagram. Bekijk de beelden van zijn Instagrampost over het schandaal hieronder. Lees verder onder de video "Jankerd"Zaterdag 15 januari kwam RTL met een persverklaring waarin RTL zegt dat de aantijgingen zeer ernstig en schokkend zijn en niet bekend waren bij de zender. RTL Boulevard deelt dezelfde dag een bericht over een aangifte tegen Ali B wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ali reageert hierop: "Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld. Het gaat om een beschuldiging van iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar." Yvonne Coldeweijer, die dit bericht van Ali deelt, noemt Ali B een jankerd. Lees het hele bericht van Ali in de video hierboven. Bekijk ook BREAKING: RTL haalt The Voice van de buis na aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag Bekijk deze video » Zien: deze oproep deed Tim Hofman vorig jaar over misstanden bij talentenshows (video) Bekijk deze video » Zien: Tim Hofman komt 20 januari met rapportage seksueel overschrijdend gedrag The Voice of Holland Bekijk deze video » Angela de Jong over Voice-rel: "Er is een beerput opengegaan" Bekijk deze video » Kijken: Jeroen Rietbergen in therapie door relatiebreuk en na rel rond The Voice Bekijk deze video » Bekijk de eerste reacties op het The Voice-schandaal in Shownieuws Bekijk deze video » Bart Ettekoven over The Voice-rel: "Dit is dodelijk voor het format" (video) Bekijk deze video » Zien: The Voice-presentator Martijn Krabbé weet niets van misstanden: "Nog nooit" Bekijk deze video »
Show :
The Voice-rel: Ali B reageert op aangifte wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag

"Jankerd"
Zaterdag 15 januari kwam RTL met een persverklaring waarin RTL zegt dat de aantijgingen zeer ernstig en schokkend zijn en niet bekend waren bij de zender. RTL Boulevard deelt dezelfde dag een bericht over een aangifte tegen Ali B wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ali reageert hierop: "Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld. Het gaat om een beschuldiging van iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar." Yvonne Coldeweijer, die dit bericht van Ali deelt, noemt Ali B een jankerd.

Lees het hele bericht van Ali in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV