Floortje Smit maakt in Better Than Ever hoop emoties los (video)

Floortje Smit maakt in Better Than Ever hoop emoties los (video)

Zaterdag 15 januari was de derde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Idols-deelnemer Floortje Smit keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Floortje Smit</em> maakt in <em>Better Than Ever</em> hoop emoties los (video) Zaterdag 15 januari was de derde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Idols-deelnemer Floortje Smit keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden hieronder. Lees verder onder de video. Definitief afscheidOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In deze uitzending zagen we Floortje Smit, die in Idols en The Voice of Holland de halve finale wist te bereiken. Toch besluit ze na haar deelname aan 'The voice of Holland' om te stoppen met zingen; het levert haar te veel spanning op, waardoor ze de liefde voor zingen verliest. Ze zingt on stage het liedje Beautiful Goodbye waarmee ze definitief afscheid neemt van die stressvolle periode. Bekijk het optreden hierboven. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Bekijk ook Rochelle Perts betovert iedereen in nieuw programma Better Than Ever: "Ongekend" Bekijk deze video » Jennifer Ewbank zingt Go Your Own Way bij Koffietijd (video) Bekijk deze video »
TV :
Floortje Smit maakt in Better Than Ever hoop emoties los (video)

Definitief afscheid
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In deze uitzending zagen we Floortje Smit, die in Idols en The Voice of Holland de halve finale wist te bereiken. Toch besluit ze na haar deelname aan 'The voice of Holland' om te stoppen met zingen; het levert haar te veel spanning op, waardoor ze de liefde voor zingen verliest. Ze zingt on stage het liedje Beautiful Goodbye waarmee ze definitief afscheid neemt van die stressvolle periode. Bekijk het optreden hierboven.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV