Zien: Rachel Kramer keert terug op het podium in Better Than Ever

Zien: Rachel Kramer keert terug op het podium in Better Than Ever

Zaterdag 15 januari was de derde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Rachel Kramer keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Rachel Kramer</em> keert terug op het podium in <em>Better Than Ever</em> Zaterdag 15 januari was de derde aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Rachel Kramer keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden hieronder. Lees verder onder de video. Negatief zelfbeeldOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In de deze uitzending zagen we ex-lid van K-otic Rachel Kramer. Ze heeft aan alle talentenjachten meegedaan die je maar kan bedenken. Rachel heeft altijd erg moeten vechten tegen de harde muziekwereld. Ze omschrijft zichzelf als verlegen en heeft vanaf jongs af aan een negatief zelfbeeld gehad. Nu doorbreekt ze dat patroon met haar optreden. Bekijk het optreden van Rachel hierboven. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Bekijk ook K-otic-ster Martijn Terporten zingt de sterren van de hemel in Better Than Ever (video) Bekijk deze video » Koffietijd: Jennifer Ewbank vindt winst Better Than Ever ‘superleuk compliment’ Bekijk deze video » Better Than Ever gemist? Robin Zijlstra zingt Margherita van Marco Borsato Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rachel Kramer keert terug op het podium in Better Than Ever

Negatief zelfbeeld
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In de deze uitzending zagen we ex-lid van K-otic Rachel Kramer. Ze heeft aan alle talentenjachten meegedaan die je maar kan bedenken. Rachel heeft altijd erg moeten vechten tegen de harde muziekwereld. Ze omschrijft zichzelf als verlegen en heeft vanaf jongs af aan een negatief zelfbeeld gehad. Nu doorbreekt ze dat patroon met haar optreden. Bekijk het optreden van Rachel hierboven.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV