Lago di Beau: Wie redt Beau als hij niet bovenkomt?

Lago di Beau: Wie redt Beau als hij niet bovenkomt?

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Lago di Beau te zien. Hierin vertelt Ruud de Wild over de moeilijke periode die hij beleefde toen hij te horen kreeg dat hij darmkanker had.

Brug
Maar ook hebben de gasten van vanavond veel gelachen tijdens de opnames. Beau van Erven Dorens springt namelijk van een brug: "Als ie nou niet bovenkomt. Wie springt er dan? Jij of ik?", zegt Claudia de Breij lachend tegen Ruud de Wild.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland.

<em>Lago di Beau</em>: Wie redt Beau als hij niet bovenkomt? Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Lago di Beau te zien. Hierin vertelt Ruud de Wild over de moeilijke periode die hij beleefde toen hij te horen kreeg dat hij darmkanker had. BrugMaar ook hebben de gasten van vanavond veel gelachen tijdens de opnames. Beau van Erven Dorens springt namelijk van een brug: "Als ie nou niet bovenkomt. Wie springt er dan? Jij of ik?", zegt Claudia de Breij lachend tegen Ruud de Wild. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland. Bekijk ook ‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben' Bekijk deze video » Claudia de Breij in Lago di Beau: ‘Zoon vertelt cool dat hij vijf moeders heeft’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lago di Beau: Wie redt Beau als hij niet bovenkomt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV