ZIEN: Presentatrice Chantal Janzen reageert op rel rond The Voice (video)

ZIEN: Presentatrice Chantal Janzen reageert op rel rond The Voice (video)

Dit weekend staan de mediawereld op z'n kop na alle feiten die naar boven zijn gekomen over het programma The Voice of Holland. Presentatrice Chantal Janzen reageert zondag voor het eerst, via haar Instagram.

ZIEN: Presentatrice <em>Chantal Janzen</em> reageert op rel rond <em>The Voice</em> (video) Dit weekend staan de mediawereld op z'n kop na alle feiten die naar boven zijn gekomen over het programma The Voice of Holland. Presentatrice Chantal Janzen reageert zondag voor het eerst, via haar Instagram. Janzen heeft vooral geen goed woord over voor de mensen die "blijkbaar al 10 jaar van de misselijkmakende praktijken wisten" en nu zeggen "geschrokken te zijn". Zuiver en snoeihardZe zegt na twee jaar betrokken te zijn bij het programma wel te weten "dat er ook heel veel mensen, het merendeel, zijn die er WEL zuiver en snoeihard aan meewerken." Bekijk de volledige reactie van Chantal Janzen in de video hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: Bestaat er appgroep met 40 slachtoffers van gedrag The Voice? Bekijk deze video » Zien: The Voice-presentator Martijn Krabbé weet niets van misstanden: "Nog nooit" Bekijk deze video » The Voice-rel: Ali B reageert op aangifte wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Presentatrice Chantal Janzen reageert op rel rond The Voice (video)

Janzen heeft vooral geen goed woord over voor de mensen die "blijkbaar al 10 jaar van de misselijkmakende praktijken wisten" en nu zeggen "geschrokken te zijn".

Zuiver en snoeihard
Ze zegt na twee jaar betrokken te zijn bij het programma wel te weten "dat er ook heel veel mensen, het merendeel, zijn die er WEL zuiver en snoeihard aan meewerken."

Bekijk de volledige reactie van Chantal Janzen in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV