Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Waar rook is, is vuur'

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Waar rook is, is vuur'

Daar is hij dan: de lasergame opdracht! In een verlaten fabriekshal kan er heel veel geld worden opgehaald door kistjes open te maken en schutters te ontwijken.

Hieronder zie je een fragment uit Wie is de Mol? van zaterdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Waar rook is, is vuur' Daar is hij dan: de lasergame opdracht! In een verlaten fabriekshal kan er heel veel geld worden opgehaald door kistjes open te maken en schutters te ontwijken. Hieronder zie je een fragment uit Wie is de Mol? van zaterdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. LevensEr zijn onderweg ook twee extra levens te verdienen. In de opdracht werd uiteindelijk 740 euro verdiend, terwijl er 2000 verdiend kon worden. Bekijk het fragment van Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Waar rook is, is vuur'

Levens
Er zijn onderweg ook twee extra levens te verdienen. In de opdracht werd uiteindelijk 740 euro verdiend, terwijl er 2000 verdiend kon worden.

Bekijk het fragment van Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV