Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Vakbondje'

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Vakbondje'

Hieronder zie je een fragment uit Wie is de Mol? van zaterdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Vakbondje' Hieronder zie je een fragment uit Wie is de Mol? van zaterdag 15 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. In de derde opdracht van de derde aflevering kunnen de kandidaten kiezen voor verschillende zaken, maar ook voor beiden een vrijstelling. Helaas kwam ook de zwarte vrijstelling in het spel. Bekijk het fragment van Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk de opdracht 'Vakbondje'

In de derde opdracht van de derde aflevering kunnen de kandidaten kiezen voor verschillende zaken, maar ook voor beiden een vrijstelling. Helaas kwam ook de zwarte vrijstelling in het spel.

Bekijk het fragment van Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV