BREAKING: Anouk stopt als coach The Voice of Holland, bekijk haar verklaring

BREAKING: Anouk stopt als coach The Voice of Holland, bekijk haar verklaring

Anouk stopt als coach van The Voice of Holland. Dat laat ze weten in een verklaring via haar social media, die je hieronder kunt bekijken.

BREAKING: <em>Anouk</em> stopt als coach <em>The Voice of Holland</em>, bekijk haar verklaring Anouk stopt als coach van The Voice of Holland. Dat laat ze weten in een verklaring via haar social media, die je hieronder kunt bekijken. Corrupte bende"Nou, wat een pleuris zooi allemaal", begint de huidige coach haar statement. Ze had nog niets gezegd omdat ze de aflevering van #BOOS graag af wilde wachten. Nu besluit ze toch nooit meer terug te keren: "Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet meer werken op een plek waar de andere kant op wordt gekeken. Een structureel probleem. Dat kan niet, daar wil ik geen onderdeel van zijn." CoachesAnouk is de eerste en voorlopig enige coach die zich uitspreekt tegen het gedrag. Ali B. liet weten afstand te doen van aantijgingen aan zijn adres. Glennis Grace zegt "in shock te zijn" door de berichten, Waylon heeft volgens zijn management "niets met de zaak te maken." Bekijk de video van Anouk hierboven. Bekijk ook The Voice-rel: Ali B reageert op aangifte wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » ZIEN: Presentatrice Chantal Janzen reageert op rel rond The Voice (video) Bekijk deze video » Video: Yvonne Coldeweijer reageert op geruchtenmachine The Voice: "Zo veel juice" Bekijk deze video »
TV :
BREAKING: Anouk stopt als coach The Voice of Holland, bekijk haar verklaring

Corrupte bende
"Nou, wat een pleuris zooi allemaal", begint de huidige coach haar statement. Ze had nog niets gezegd omdat ze de aflevering van #BOOS graag af wilde wachten. Nu besluit ze toch nooit meer terug te keren: "Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet meer werken op een plek waar de andere kant op wordt gekeken. Een structureel probleem. Dat kan niet, daar wil ik geen onderdeel van zijn."

Coaches
Anouk is de eerste en voorlopig enige coach die zich uitspreekt tegen het gedrag. Ali B. liet weten afstand te doen van aantijgingen aan zijn adres. Glennis Grace zegt "in shock te zijn" door de berichten, Waylon heeft volgens zijn management "niets met de zaak te maken."

Bekijk de video van Anouk hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV