Video: Aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag geen invloed op huwelijk Ali B

Video: Aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag geen invloed op huwelijk Ali B

Nadat zaterdag de 'The voice of Holland'-bom barstte en het programma per direct werd stilgelegd, is het nieuws ook in het buitenland het gesprek van de dag. Er zijn inmiddels officieel aangiften ingediend bij de politie omtrent de rol van Ali B bij de rel rond The Voice of Holland, maar dit lijkt geen effect te hebben op het huwelijk van de rapper.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Aantijgingen <em>seksueel</em> overschrijdend gedrag geen invloed op <em>huwelijk Ali B</em> Nadat zaterdag de 'The voice of Holland'-bom barstte en het programma per direct werd stilgelegd, is het nieuws ook in het buitenland het gesprek van de dag. Er zijn inmiddels officieel aangiften ingediend bij de politie omtrent de rol van Ali B bij de rel rond The Voice of Holland, maar dit lijkt geen effect te hebben op het huwelijk van de rapper. Tekst gaat verder onder de video. Relatie Ali BVandaag liet de vrouw van Ali B, Breghje Kommers, van zich horen: "Ik wil wel bevestigen dat wij niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet." Het heeft er dus alle schijn van dat de aantijgingen geen invloed hebben op hun relatie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Simone Kleinsma en Sor blikken vooruit op finale Maestro: "Mooie muziek spelen" Bekijk deze video » Anouk stapt per direct op als coach The Voice of Holland: "Dapper besluit" Bekijk deze video » Video: Australisch Hof maakt einde aan soap rondom Novak Djokovic Bekijk deze video » Video: Datingfraudeurs hebben recordbedrag van 7,5 miljoen euro buitgemaakt Bekijk deze video » Arno Kantelberg mist WIDM-maatje Welmoed Sijtsma: "Jammer dat ze eruit ging" Bekijk deze video » Video: Arno Kantelberg over het ontstaan en succes achter de NFT’S Bekijk deze video » Jim Carrey ondergewaardeerd als acteur: "Hij kan echt alles" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag geen invloed op huwelijk Ali B

Relatie Ali B
Vandaag liet de vrouw van Ali B, Breghje Kommers, van zich horen: "Ik wil wel bevestigen dat wij niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet." Het heeft er dus alle schijn van dat de aantijgingen geen invloed hebben op hun relatie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Aantijgingen seksueel overschrijdend gedrag geen invloed op huwelijk Ali B of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV