Zien: Olcay Gulsen en Ruud de Wild gaan samen een podcast beginnen

Zien: Olcay Gulsen en Ruud de Wild gaan samen een podcast beginnen

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben nieuws, ze beginnen namelijk aan een nieuw project. Het stel gaat samen een podcast opnemen. Kijkers kunnen iedere week vragen en onderwerpen naar Olcay en Ruud sturen, die zullen ze vervolgens in de podcast gaan behandelen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Olcay Gulsen</em> en <em>Ruud de Wild</em> gaan samen een <em>podcast</em> beginnen Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben nieuws, ze beginnen namelijk aan een nieuw project. Het stel gaat samen een podcast opnemen. Kijkers kunnen iedere week vragen en onderwerpen naar Olcay en Ruud sturen, die zullen ze vervolgens in de podcast gaan behandelen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Bekijk ook Jarige Olcay Gulsen raadt haar cadeau: "Nu weet ik het nog steeds niet" (video) Bekijk deze video » Video: Plafond stort in bij Ruud de Wild en Olcay Gulsen Bekijk deze video » ‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Olcay Gulsen en Ruud de Wild gaan samen een podcast beginnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV