Van je familie moet je het hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van je familie moet je het hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van je familie moet je het hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze nieuwe feelgood-quiz wordt de hoofdkandidaat met een smoes naar de studio gelokt. Diegene speelt vervolgens samen met familie en vrienden om een mooi geldbedrag. Elke zondag rond 21.30 uur op SBS6. VerbazingDe kandidaat die tot zijn of haar verbazing de hoofdrol in de quiz speelt, ziet in de studio vijftien familieleden en vrienden. Zij hebben de acht vragen uit de quiz al eerder beantwoord. BuitenspelPresentatoren Leonie ter Braak en Leo Alkemade vuren de vragen nu af op de hoofdkandidaat. Bij elk verkeerd antwoord moet de kandidaat drie leden van zijn aanhang buitenspel zetten. Daarvoor moet hij of zij inschatten wie het antwoord waarschijnlijk ook niet goed had. FinaleDat kan pijnlijke keuzes opleveren. Zeker als de weggestuurde mensen wél het goede antwoord gaven; dan kost het de speler geld. In de finale moet hij of zij helemaal alleen de prijzenpot zien te verzilveren. Down the Road gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Familie spendeert honderden euro's aan kleding en schoenen Bekijk deze video » Op1: Spike en Angela Groothuizen enthousiast over The Tribute - Battle of the Bands Bekijk deze video » Wilfred Genee over deelname Marble Mania: "Laatste geloofwaardigheid verspeeld" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze nieuwe feelgood-quiz wordt de hoofdkandidaat met een smoes naar de studio gelokt. Diegene speelt vervolgens samen met familie en vrienden om een mooi geldbedrag. Elke zondag rond 21.30 uur op SBS6.

Verbazing
De kandidaat die tot zijn of haar verbazing de hoofdrol in de quiz speelt, ziet in de studio vijftien familieleden en vrienden. Zij hebben de acht vragen uit de quiz al eerder beantwoord.

Buitenspel
Presentatoren Leonie ter Braak en Leo Alkemade vuren de vragen nu af op de hoofdkandidaat. Bij elk verkeerd antwoord moet de kandidaat drie leden van zijn aanhang buitenspel zetten. Daarvoor moet hij of zij inschatten wie het antwoord waarschijnlijk ook niet goed had.

Finale
Dat kan pijnlijke keuzes opleveren. Zeker als de weggestuurde mensen wél het goede antwoord gaven; dan kost het de speler geld. In de finale moet hij of zij helemaal alleen de prijzenpot zien te verzilveren.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Van je familie moet je het hebben gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV