Zien: jury Maestro ligt dubbel om chaotische estafette-uitvoering Radetzkymars

Zien: jury Maestro ligt dubbel om chaotische estafette-uitvoering Radetzkymars

Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 16 januari. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv.

Zien: jury <em>Maestro</em> ligt dubbel om chaotische estafette-uitvoering <em>Radetzkymars</em> Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 16 januari. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv. Het is traditie aan het eind van een Maestro-seizoen: een estafette-uitvoering door alle oud-deelnemers. Het leidt onherroepelijk tot chaotische taferelen en dat was deze keer niet anders. De afgevallen deelnemers mochten de Radetzkymars van Johann Strauss sr. dirigeren, en dat zorgde voor hysterische lachstuipen bij de juryleden. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Maestro gemist? Sor dirigeert het vierde deel van negende symfonie van Dvorak Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Simone Kleinsma dirigeert Ouverture uit Midzomernachtsdroom van Mendelssohn Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Simone Kleinsma dirigeert de 5e symfonie van Beethoven Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Sor dirigeert de 5e symfonie van Beethoven Bekijk deze video » Zien: rapper Sor wint Maestro 2022 en dirigeert 'Stars and Stripes Forever' Bekijk deze video »
TV :
Zien: jury Maestro ligt dubbel om chaotische estafette-uitvoering Radetzkymars

Het is traditie aan het eind van een Maestro-seizoen: een estafette-uitvoering door alle oud-deelnemers. Het leidt onherroepelijk tot chaotische taferelen en dat was deze keer niet anders. De afgevallen deelnemers mochten de Radetzkymars van Johann Strauss sr. dirigeren, en dat zorgde voor hysterische lachstuipen bij de juryleden.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: jury Maestro ligt dubbel om chaotische estafette-uitvoering Radetzkymars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV