Ruud de Wild openhartig in Lago di Beau: "Heel bang geweest om dood te gaan"

Ruud de Wild openhartig in Lago di Beau: "Heel bang geweest om dood te gaan"

Radio-dj Ruud de Wild was zondagavond samen met Claudia de Breij te zien in Lago di Beau. Daar was hij bijzonder openhartig tegenover Beau van Erven Dorens; zo onthuld De Wild dat hij afgelopen jaar heel erg bang is geweest om dood te gaan, nadat er kanker bij hem werd geconstateerd.

Lees verder onder de video.

<em>Ruud de Wild</em> openhartig in <em>Lago di Beau</em>: &quot;Heel bang geweest om dood te gaan&quot; Radio-dj Ruud de Wild was zondagavond samen met Claudia de Breij te zien in Lago di Beau. Daar was hij bijzonder openhartig tegenover Beau van Erven Dorens; zo onthuld De Wild dat hij afgelopen jaar heel erg bang is geweest om dood te gaan, nadat er kanker bij hem werd geconstateerd. Lees verder onder de video. OnzekerheidHet was extra moeilijk voor De Wild omdat de artsen lange tijd niet wisten hoe ernstig het precies was, en wat er tegen de kanker gedaan zou kunnen worden. De dj kijkt echter niet anders tegen de eindigheid van het bestaan aan: hij was altijd al een hypochonder, dus De Wild leefde constant met de angst dat er misschien iets mis met hem was. Bekijk het fragment uit Lago di Beau hierboven. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ‘Hypochonder’ Ruud de Wild in Lago di Beau: 'Was altijd bang om wat te hebben' Bekijk deze video » Lago di Beau: Wie redt Beau als hij niet bovenkomt? Bekijk deze video »
TV :
Ruud de Wild openhartig in Lago di Beau: "Heel bang geweest om dood te gaan"

Onzekerheid
Het was extra moeilijk voor De Wild omdat de artsen lange tijd niet wisten hoe ernstig het precies was, en wat er tegen de kanker gedaan zou kunnen worden. De dj kijkt echter niet anders tegen de eindigheid van het bestaan aan: hij was altijd al een hypochonder, dus De Wild leefde constant met de angst dat er misschien iets mis met hem was.

Bekijk het fragment uit Lago di Beau hierboven.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruud de Wild openhartig in Lago di Beau: "Heel bang geweest om dood te gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV