Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt

Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, met Xandra van Rooijen in de hoofdrol. Ze groeide uit tot een topmodel en stond zelfs op de catwalk met Carla Bruni en Naomi Campbell. Maar ze maakte ook heftige dingen mee, zoals het verlies van twee dierbaren. "Ze was mentaal en fysiek aan het eind van haar latijn."

Bekijk het fragment uit Het mooiste meisje van de klas hieronder

Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 17 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het mooiste meisje van de klas</em>: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas, met Xandra van Rooijen in de hoofdrol. Ze groeide uit tot een topmodel en stond zelfs op de catwalk met Carla Bruni en Naomi Campbell. Maar ze maakte ook heftige dingen mee, zoals het verlies van twee dierbaren. "Ze was mentaal en fysiek aan het eind van haar latijn." Bekijk het fragment uit Het mooiste meisje van de klas hieronder Het mooiste meisje van de klas is vanaf maandag 17 januari wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV