Hart van NL: vrouw op straat doodgestoken in Abbenbroek, verdachte springt van brug

Hart van NL: vrouw op straat doodgestoken in Abbenbroek, verdachte springt van brug

In het dorp Abbenbroek, onder de rook van Rotterdam, is maandagochtend een vrouw op straat doodgestoken. De vermoedelijke dader is even later van de Hartelbrug gesprongen. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van NL</em>: vrouw op straat <em>doodgestoken</em> in Abbenbroek, verdachte springt van brug In het dorp Abbenbroek, onder de rook van Rotterdam, is maandagochtend een vrouw op straat doodgestoken. De vermoedelijke dader is even later van de Hartelbrug gesprongen. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. Lees verder onder de video. RuzieDe steekpartij gebeurde rond 9.30 uur op de Schoolstraat in Abbenbroek. De politie laat aan Hart van Nederland weten dat getuigen een ruzie op straat hoorden, gevolgd door een gil. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Heftig: grote brand verwoest schuren bij bloemkwekerij Heerhugowaard (video) Bekijk deze video » Video: Noodbevel in Dalfsen vanwege illegaal feest Bekijk deze video » Video: Amsterdammers reageren geschokt na dodelijk schietincident Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ruzie
De steekpartij gebeurde rond 9.30 uur op de Schoolstraat in Abbenbroek. De politie laat aan Hart van Nederland weten dat getuigen een ruzie op straat hoorden, gevolgd door een gil.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van NL: vrouw op straat doodgestoken in Abbenbroek, verdachte springt van brug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV