De Gevaarlijkste Wegen: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer

De Gevaarlijkste Wegen: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer

In De Gevaarlijkste Wegen zit Lakshmi in de auto met Renze Klamer en ze hebben het advies gekregen om de auto niet uit te gaan. En ineens wordt duidelijk waarom. “Was dat een fucking beer?”, aldus de zangeres, die een groot zwart gevaarte de weg ziet overschieten. “Ik schrik me de tering!” Waarop Klamer reageert: “Je ziet beren op de weg.”

Bekijk de video van De Gevaarlijkste Wegen hieronder.

De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Gevaarlijkste Wegen</em>: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer In De Gevaarlijkste Wegen zit Lakshmi in de auto met Renze Klamer en ze hebben het advies gekregen om de auto niet uit te gaan. En ineens wordt duidelijk waarom. “Was dat een fucking beer?”, aldus de zangeres, die een groot zwart gevaarte de weg ziet overschieten. “Ik schrik me de tering!” Waarop Klamer reageert: “Je ziet beren op de weg.” Bekijk de video van De Gevaarlijkste Wegen hieronder. De Gevaarlijkste Wegen is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen terugkijken bij Gids.tv. De Gevaarlijkste Wegen: dame in Oekraïne maakt drank van dode bijen tegen corona Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen: Henk Grol noemt Frank van der Lende daredevil (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Gevaarlijkste Wegen: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV