Talkshow M gemist? Thijs Bayens deed onderzoek naar verrader Anne Frank

Talkshow M gemist? Thijs Bayens deed onderzoek naar verrader Anne Frank

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 17 januari. Je kan ook de [hele uitzending van 17 januari terugkijken] (https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/m/6222782) bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Thijs Bayens deed onderzoek naar verrader <em>Anne Frank</em> Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 17 januari. Je kan ook de [hele uitzending van 17 januari terugkijken] (https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/m/6222782) bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Thijs Bayens is initiator van het coldcaseteam dat onderzocht wie de verrader was van Anne Frank. Hij legt uit waarom ze een nieuwe poging deden om daarachter te komen. "Het heeft altijd meerdere redenen, een daarvan is een persoonlijke." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Thijs Bayens deed onderzoek naar verrader Anne Frank

Thijs Bayens is initiator van het coldcaseteam dat onderzocht wie de verrader was van Anne Frank. Hij legt uit waarom ze een nieuwe poging deden om daarachter te komen. "Het heeft altijd meerdere redenen, een daarvan is een persoonlijke."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Thijs Bayens deed onderzoek naar verrader Anne Frank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV