Rob Goossens in RTL Boulevard: "Naam The Voice enorm besmet geraakt"

Rob Goossens in RTL Boulevard: "Naam The Voice enorm besmet geraakt"

Linda de Mol is niet de enige die vandaag van zich laat horen. Vijf oud kandidaten van The Voice vertellen aan de Volkskrant hoe onder andere Jeroen Rietbergen seksueel ongepast gedrag vertoonde tijdens hun deelname aan het programma. Rob Goossens reageert in RTL Boulevard.

Oud Voice-deelnemers Kirsten Berkx en Nienke Wijnhoven vertellen maandagavond over hun ervaringen bij Beau.

Lees verder onder de video.

Rob Goossens in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Naam <em>The Voice</em> enorm besmet geraakt&quot; Linda de Mol is niet de enige die vandaag van zich laat horen. Vijf oud kandidaten van The Voice vertellen aan de Volkskrant hoe onder andere Jeroen Rietbergen seksueel ongepast gedrag vertoonde tijdens hun deelname aan het programma. Rob Goossens reageert in RTL Boulevard. Oud Voice-deelnemers Kirsten Berkx en Nienke Wijnhoven vertellen maandagavond over hun ervaringen bij Beau. Lees verder onder de video. BesmetVolgens Goossens is de naam van The Voice of Holland enorm besmet: "Het is tekenend voor de huidige situatie." Ook het nieuws dat The Voice Kids en The Voice Senior voorlopig niet terugkeren bij op televisie wordt besproken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Rob Goossens in RTL Boulevard: "Naam The Voice enorm besmet geraakt"

Besmet
Volgens Goossens is de naam van The Voice of Holland enorm besmet: "Het is tekenend voor de huidige situatie." Ook het nieuws dat The Voice Kids en The Voice Senior voorlopig niet terugkeren bij op televisie wordt besproken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens in RTL Boulevard: "Naam The Voice enorm besmet geraakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV