Statement Johnny de Mol in HLF8 op Voice-schandaal: "Ben op dit moment niet objectief"

Statement Johnny de Mol in HLF8 op Voice-schandaal: "Ben op dit moment niet objectief"

Johnny de Mol reageerde aan het begin van zijn talkshow HLF8 op het misbruikschandaal bij The Voice of Holland. "Voor de slachtoffers is het het allerergst."

Lees verder onder de video.

Statement Johnny de Mol in <em>HLF8</em> op <em>Voice</em>-schandaal: &quot;Ben op dit moment niet objectief&quot; Johnny de Mol reageerde aan het begin van zijn talkshow HLF8 op het misbruikschandaal bij The Voice of Holland. "Voor de slachtoffers is het het allerergst." Bekijk ook Mark Koster in M over The Voice: "Jeroen Rietbergen werd 'Vieze Jeroentje' genoemd" Bekijk deze video » Lees verder onder de video. "Driedubbele blik"De Mol begint zijn statement door te zeggen dat hij een driedubbel gevoel heeft: "Als mens, als programmamaker en als familielid." Ook zegt hij: "Op dit moment ben ik niet objectief." De Mol sluit af door te zeggen dat zijn programma niet wegkijkt, maar de problemen gewoon bespreekt. Bekijk ook Minister Yesilgöz over The Voice-zaak: "Doe aangifte als je slachtoffer bent" (video) Bekijk deze video » Video: dit is wat we nu weten over schandaal The Voice of Holland Bekijk deze video » Johnny de Mol in Coen & Sander Show: "Linda zit er behoorlijk doorheen" (video) Bekijk deze video » HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Driedubbele blik"
De Mol begint zijn statement door te zeggen dat hij een driedubbel gevoel heeft: "Als mens, als programmamaker en als familielid." Ook zegt hij: "Op dit moment ben ik niet objectief." De Mol sluit af door te zeggen dat zijn programma niet wegkijkt, maar de problemen gewoon bespreekt.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Statement Johnny de Mol in HLF8 op Voice-schandaal: "Ben op dit moment niet objectief" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV