Bekijk hier de nieuwe trailer van komische superhelden film Shazam!

Bekijk hier de nieuwe trailer van komische superhelden film Shazam!

Bekijk hier de nieuwe trailer van komische superhelden film <em>Shazam!</em> Warner Bros heeft net de tweede splinternieuwe trailer vrijgegeven van de superheldfilm Shazam! Deze productie is geregisseerd door David F. Sandberg. De hoofdrollen worden vertolkt door Zachary Levi, Mark Strong en Ron Cephas Jones. Lees hier meer over de film Shazam! Shazam! vertelt het verhaal van een weesjongen genaamd Billy Batson, die magische krachten heeft. Door het roepen van het woord Shazam! verandert Billy in een volwassen superheld. Billy is in feite een kind dat de wereld moet redden van de aartsvijand Doctor Thaddeus Sivana, terwijl hij als Shazam maar moeilijk zijn krachten onder controle krijgt. Shazam! is vanaf 4 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier alles wat we al over Shazam weten. Bekijk ook welke films er nieuw zijn in de bioscoop in maart 2019. Op zoek naar filmrecensies? Bekijk hier alle filmrecensies van Gids.TV.
Trailer :
Bekijk hier de nieuwe trailer van komische superhelden film Shazam!

Warner Bros heeft net de tweede splinternieuwe trailer vrijgegeven van de superheldfilm Shazam! Deze productie is geregisseerd door David F. Sandberg. De hoofdrollen worden vertolkt door Zachary Levi, Mark Strong en Ron Cephas Jones. Lees hier meer over de film Shazam!

Shazam! vertelt het verhaal van een weesjongen genaamd Billy Batson, die magische krachten heeft. Door het roepen van het woord Shazam! verandert Billy in een volwassen superheld. Billy is in feite een kind dat de wereld moet redden van de aartsvijand Doctor Thaddeus Sivana, terwijl hij als Shazam maar moeilijk zijn krachten onder controle krijgt.

Shazam! is vanaf 4 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier alles wat we al over Shazam weten. Bekijk ook welke films er nieuw zijn in de bioscoop in maart 2019.

Op zoek naar filmrecensies? Bekijk hier alle filmrecensies van Gids.TV.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de nieuwe trailer van komische superhelden film Shazam! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV