Johnny de Mol haalt uit naar Jeroen Rietbergen: "Een ongelofelijke klootzak"

Johnny de Mol haalt uit naar Jeroen Rietbergen: "Een ongelofelijke klootzak"

De openbaring van de misstanden rondom The Voice of Holland zijn onherroepelijk verbonden met de familie De Mol. Mediamagnaat John de Mol is immers bedenker van het programma. Jeroen Rietbergen, de ex-partner van Linda de Mol, heeft bekend dat hij schuldig is aan vermeend machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Johnny de Mol bespreekt het allemaal in zijn talkshow HLF8.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johnny de Mol</em> haalt uit naar <em>Jeroen Rietbergen</em>: &quot;Een ongelofelijke klootzak&quot; De openbaring van de misstanden rondom The Voice of Holland zijn onherroepelijk verbonden met de familie De Mol. Mediamagnaat John de Mol is immers bedenker van het programma. Jeroen Rietbergen, de ex-partner van Linda de Mol, heeft bekend dat hij schuldig is aan vermeend machtsmisbruik en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Johnny de Mol bespreekt het allemaal in zijn talkshow HLF8. Tekst gaat verder onder de video. Ongelooflijke klootzakJohnny noemt Jeroen een 'ongelofelijke klootzak'. "Het is echt een lul-de-behanger, maar we houden wel van hem", vertelt Johnny in zijn talkshow. Het is duidelijk te merken dat er veel emotie bij de familie de Mol aanwezig is. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongelooflijke klootzak
Johnny noemt Jeroen een 'ongelofelijke klootzak'. "Het is echt een lul-de-behanger, maar we houden wel van hem", vertelt Johnny in zijn talkshow. Het is duidelijk te merken dat er veel emotie bij de familie de Mol aanwezig is.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol haalt uit naar Jeroen Rietbergen: "Een ongelofelijke klootzak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV