Zien: Lichaam vermiste Belgische kleuter gevonden in duinen Zeeland

Zien: Lichaam vermiste Belgische kleuter gevonden in duinen Zeeland

In Zeeland is het lichaam gevonden van de 4-jarige Dean uit België die sinds woensdag vermist was. Dit heeft de Nederlandse politie maandagavond bevestigd aan Hart van Nederland. Vermoedelijk is het lichaam van kleuter gevonden in de duinen van Neeltje Jans.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Lichaam <em>vermiste Belgische kleuter</em> gevonden in duinen <em>Zeeland</em> In Zeeland is het lichaam gevonden van de 4-jarige Dean uit België die sinds woensdag vermist was. Dit heeft de Nederlandse politie maandagavond bevestigd aan Hart van Nederland. Vermoedelijk is het lichaam van kleuter gevonden in de duinen van Neeltje Jans. Tekst gaat verder onder de video. Grote zoekactieDe Belgische kleuter was voor het laatst gezien in het bijzijn van een 34-jarige Belg. Die is maandagmiddag aangehouden in Utrecht. De auto van de 34-jarige verdachte werd gevonden in Gorinchem. De moeder van het overleden kind zit in een psychiatrische kliniek in België, volgens haar was de man een 'huisvriend'. Bekijk de beelden uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds na 19 dagen teruggevonden in Nieuw-Zeeland (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: schietpartij Meerssen gefilmd door daders Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grote zoekactie
De Belgische kleuter was voor het laatst gezien in het bijzijn van een 34-jarige Belg. Die is maandagmiddag aangehouden in Utrecht. De auto van de 34-jarige verdachte werd gevonden in Gorinchem. De moeder van het overleden kind zit in een psychiatrische kliniek in België, volgens haar was de man een 'huisvriend'.

Bekijk de beelden uit Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lichaam vermiste Belgische kleuter gevonden in duinen Zeeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV