Johan Derksen in VI Vandaag over rentree Rai Vloet: "Ontsla die jongen"

Johan Derksen in VI Vandaag over rentree Rai Vloet: "Ontsla die jongen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Voetballer Rai Vloet van Heracles Almelo maakte afgelopen zaterdag zijn rentree in de Eredivisie, terwijl hij twee maanden geleden betrokken was bij een dodelijk verkeersongeval. Johan Derksen snapt niets van het besluit om Vloet weer te laten spelen: "Ontsla die jongen!"

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> in <em>VI Vandaag</em> over rentree Rai Vloet: &quot;Ontsla die jongen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Voetballer Rai Vloet van Heracles Almelo maakte afgelopen zaterdag zijn rentree in de Eredivisie, terwijl hij twee maanden geleden betrokken was bij een dodelijk verkeersongeval. Johan Derksen snapt niets van het besluit om Vloet weer te laten spelen: "Ontsla die jongen!" Tekst gaat verder onder de video. Rai VloetVloet was onder invloed toen hij in de nacht van 13 op 14 november op de A4 tegen een andere auto aan reed. Een vierjarig jongetje kwam daarbij om het leven. Desondanks stelde Heracles-trainer Frank Wormuth de speler gewoon op, de club heeft inmiddels veel kritiek ontvangen. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rai Vloet
Vloet was onder invloed toen hij in de nacht van 13 op 14 november op de A4 tegen een andere auto aan reed. Een vierjarig jongetje kwam daarbij om het leven. Desondanks stelde Heracles-trainer Frank Wormuth de speler gewoon op, de club heeft inmiddels veel kritiek ontvangen.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI Vandaag over rentree Rai Vloet: "Ontsla die jongen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV