Albert Verlinde over aangifte Humberto Tan: "Nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond" (video)

Albert Verlinde over aangifte Humberto Tan: "Nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond" (video)

Albert Verlinde kon maandagavond niet anders dan terugkomen op de rel die hij ontketende na een opmerking over Humberto Tan, die volgens de showbizgoeroe regelmatig leuke vrouwen appte na afloop van RTL Late Night. Tan was not amused en sleept hem voor de rechter. Heeft Verlinde spijt? "Ten eerste, moet ik zeggen dat als ik ernaar terugkijk...gisterenavond wilde ik een verhaal houden over dat we met zijn allen naar The Voice moeten kijken maar dat we ook naar bedrijfsculturen moeten kijken."

Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is

'Nooit gezeg dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond'
Daar begon het misverstand volgens de Shownieuws-deskundige: "Ik dacht, ik moet dat vertellen met iets dat ik weet en waarvan ik dacht dat ook veel mensen dat weten. Dus ik heb daar Humberto en zijn talkshow genoemd." Na alle kritiek heeft Verlinde de uitzending teruggekeken en krabbelt nu toch enigszins terug: "Ik heb nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond. Wat ik wel gezegd heb, is dat er dingen speelden, dat hij avances maakte. Maar dat de bedrijfscultuur bij RTL toen niet was dat daar werk van gemaakt werd."

'Humberto absoluut niet op één hoop met Voice-namen'
Doordat hij Humberto in een zin leek te noemen met alle commotie rondom The Voice werden zijn opmerkingen verkeerd begrepen, stelt hij: "Daar heb ik me compleet in vergist. Omdat ik dat zo vertelde kwam het over alsof ik Humberto op een hoop gooide met die zaken. En dan is natuurlijk absoluut niet het geval. Dat wil ik hier duidelijk maken." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Albert Verlinde over aangifte <em>Humberto Tan</em>: &quot;Nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond&quot; (video) Albert Verlinde kon maandagavond niet anders dan terugkomen op de rel die hij ontketende na een opmerking over Humberto Tan, die volgens de showbizgoeroe regelmatig leuke vrouwen appte na afloop van RTL Late Night. Tan was not amused en sleept hem voor de rechter. Heeft Verlinde spijt? "Ten eerste, moet ik zeggen dat als ik ernaar terugkijk...gisterenavond wilde ik een verhaal houden over dat we met zijn allen naar The Voice moeten kijken maar dat we ook naar bedrijfsculturen moeten kijken." Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is 'Nooit gezeg dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond'Daar begon het misverstand volgens de Shownieuws-deskundige: "Ik dacht, ik moet dat vertellen met iets dat ik weet en waarvan ik dacht dat ook veel mensen dat weten. Dus ik heb daar Humberto en zijn talkshow genoemd." Na alle kritiek heeft Verlinde de uitzending teruggekeken en krabbelt nu toch enigszins terug: "Ik heb nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond. Wat ik wel gezegd heb, is dat er dingen speelden, dat hij avances maakte. Maar dat de bedrijfscultuur bij RTL toen niet was dat daar werk van gemaakt werd." 'Humberto absoluut niet op één hoop met Voice-namen'Doordat hij Humberto in een zin leek te noemen met alle commotie rondom The Voice werden zijn opmerkingen verkeerd begrepen, stelt hij: "Daar heb ik me compleet in vergist. Omdat ik dat zo vertelde kwam het over alsof ik Humberto op een hoop gooide met die zaken. En dan is natuurlijk absoluut niet het geval. Dat wil ik hier duidelijk maken." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Albert Verlinde: 'Humberto Tan appte leuke vrouwen na uitzendingen Late Night' (Shownieuws) Bekijk deze video » Nieuwe rel: Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde na ‘datingshow’-uitspraken Bekijk deze video » René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde over aangifte Humberto Tan: "Nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV