Johan Derksen pakt zijn baas John de Mol aan: "Hij heeft een grote fout gemaakt"

Johan Derksen pakt zijn baas John de Mol aan: "Hij heeft een grote fout gemaakt"

Uiteraard kon ook VI Vandaag niet voorbijgaan aan de rel bij The Voice of Holland. Johan Derksen schroomt niet om zijn broodheer John de Mol ook stevig aan te pakken; volgens hem heeft de tv-magnaat een grote fout gemaakt door Jeroen Rietbergen niet al in 2015/2016 te ontslaan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> pakt zijn baas <em>John de Mol</em> aan: &quot;Hij heeft een grote fout gemaakt&quot; Uiteraard kon ook VI Vandaag niet voorbijgaan aan de rel bij The Voice of Holland. Johan Derksen schroomt niet om zijn broodheer John de Mol ook stevig aan te pakken; volgens hem heeft de tv-magnaat een grote fout gemaakt door Jeroen Rietbergen niet al in 2015/2016 te ontslaan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. KwaadwillendenVolgens René van der Gijp is het geen verrassing dat al deze verhalen nu naar buiten komen. Hij weet dat er altijd een paar viespeuken bij zitten die je "in de gaten" moet houden, en noemt The Voice of Holland - waar jonge, net volwassen meiden dromen van een grote carrière - "een speeltuin voor kwaadwillenden". Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kwaadwillenden
Volgens René van der Gijp is het geen verrassing dat al deze verhalen nu naar buiten komen. Hij weet dat er altijd een paar viespeuken bij zitten die je "in de gaten" moet houden, en noemt The Voice of Holland - waar jonge, net volwassen meiden dromen van een grote carrière - "een speeltuin voor kwaadwillenden".

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen pakt zijn baas John de Mol aan: "Hij heeft een grote fout gemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV