BBB-Kamerlid Caroline van der Plas reageert in Op1 op regeringsverklaring

BBB-Kamerlid Caroline van der Plas reageert in Op1 op regeringsverklaring

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In de regeringsverklaring van het nieuwe kabinet staan de hoofdlijnen van het regeerakkoord opgesteld. Morgen wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over deze verklaring, BBB-Kamerlid Caroline van der Plas deelt haar positieve en negatieve punten over de regeringsverklaring.

Tekst gaat verder onder de video.

BBB-Kamerlid <em>Caroline van der Plas</em> reageert in <em>Op1</em> op regeringsverklaring Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de regeringsverklaring van het nieuwe kabinet staan de hoofdlijnen van het regeerakkoord opgesteld. Morgen wordt er in de Tweede Kamer gedebatteerd over deze verklaring, BBB-Kamerlid Caroline van der Plas deelt haar positieve en negatieve punten over de regeringsverklaring. Tekst gaat verder onder de video. Caroline reageertCaroline vertelt bij Op1 dat ze blij is met de nieuwe staatssecretaris mijnbouwschade, het werd tijd dat de getroffen Groningers de aandacht krijgen die ze verdienen. Het BBB-Kamerlid heeft veel bezwaar tegen de visie van toekomstig Nederland, hier is volgens haar niet voldoende over nagedacht. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BBB-Kamerlid Caroline van der Plas reageert in Op1 op regeringsverklaring

Caroline reageert
Caroline vertelt bij Op1 dat ze blij is met de nieuwe staatssecretaris mijnbouwschade, het werd tijd dat de getroffen Groningers de aandacht krijgen die ze verdienen. Het BBB-Kamerlid heeft veel bezwaar tegen de visie van toekomstig Nederland, hier is volgens haar niet voldoende over nagedacht.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BBB-Kamerlid Caroline van der Plas reageert in Op1 op regeringsverklaring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV