René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!"

René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!"

In de slipstream van de rel bij The Voice of Holland heeft ook Albert Verlinde zijn eigen relletje te pakken. Hij beweerde dat het gedrag van Humberto Tan ook eens goed onderzocht moet worden. René van der Gijp brandt de showbizzdeskundige af in VI Vandaag: "Valse nicht!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> sloopt Albert Verlinde bij <em>VI Vandaag</em>: &quot;Valse nicht!&quot; In de slipstream van de rel bij The Voice of Holland heeft ook Albert Verlinde zijn eigen relletje te pakken. Hij beweerde dat het gedrag van Humberto Tan ook eens goed onderzocht moet worden. René van der Gijp brandt de showbizzdeskundige af in VI Vandaag: "Valse nicht!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. HandgranaatMediadeskundige Rob Goossens weet precies hoe het incident tot stand is gekomen. Volgens bronnen zou Albert Verlinde 's middags om twee uur al gezegd hebben dat hij een bommetje zou droppen, en de foto van Humberto Tan stond klaar - dit was dus afgesproken werk. Maar nu is de handgranaat in het gezicht van Verlinde ontploft, aldus Goossens. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Handgranaat
Mediadeskundige Rob Goossens weet precies hoe het incident tot stand is gekomen. Volgens bronnen zou Albert Verlinde 's middags om twee uur al gezegd hebben dat hij een bommetje zou droppen, en de foto van Humberto Tan stond klaar - dit was dus afgesproken werk. Maar nu is de handgranaat in het gezicht van Verlinde ontploft, aldus Goossens.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV