Married At First Sight met huwelijk Astleigh en Rowan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight met huwelijk Astleigh en Rowan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight met huwelijk Astleigh en Rowan gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Married At First Sight: Sander krijgt 'heel fijn gevoel' als hij Astrid aanraakt Bekijk deze video » Sander en Astrid knuffelen op bed: "Kan die jurk uit?" (Married At First Sight) Bekijk deze video » Married At First Sight: Rowan & Astleigh geven elkaar het ja-woord Bekijk deze video » Married At First Sight gemist? Arjan en Maurice zijn klaar voor de grote dag Bekijk deze video » Married At First Sight: Sander trekt tijdens huwelijksnacht de bruidsjurk van Astrid uit Bekijk deze video » Deze week is het huwelijk tussen Rowan en Astleigh te zien in Married At First Sight. Ook wordt duidelijk dat Astrid en Sander de tijd van hun leven hebben tijdens hun bruiloft. VoorpretBij Maurice en Arjan is ondertussen de voorpret begonnen. Ze mogen de trouwpakken uitzoeken en krijgen een eerste teken van leven van elkaar. Verder dient het vierde koppel zich aan. Over dit programmaVerschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Iedereen is gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet. Married At First Sight: Astleighs mond valt open na zien Rowan Bekijk deze video » MAFS: charmeur Astleigh ontmoet Rowans moeder, "U ziet er prachtig uit" Bekijk deze video » Carlo Boszhard over MAFS: "Het gaat alle kanten op" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight met huwelijk Astleigh en Rowan gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week is het huwelijk tussen Rowan en Astleigh te zien in Married At First Sight. Ook wordt duidelijk dat Astrid en Sander de tijd van hun leven hebben tijdens hun bruiloft.

Voorpret
Bij Maurice en Arjan is ondertussen de voorpret begonnen. Ze mogen de trouwpakken uitzoeken en krijgen een eerste teken van leven van elkaar. Verder dient het vierde koppel zich aan.

Over dit programma
Verschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Iedereen is gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight met huwelijk Astleigh en Rowan gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV