Rob Goossens doet boekje open over Hilversum: "Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde"

Rob Goossens doet boekje open over Hilversum: "Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Rob Goossens</em> doet boekje open over <em>Hilversum</em>: &quot;Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mediadeskundige Rob Goossens zat maandagavond bij VI Vandaag om uitgebreid in te gaan op de rel bij The Voice of Holland. Daarbij schroomde hij niet om een boekje open te doen over het gedrag van televisiesterren in Hilversum; volgens hem zien veel van hen seks als "een secundaire arbeidsvoorwaarde". Ook bij The Voice zullen deelnemers zijn geweest die bereid waren dit in te zetten om verder te komen, maar veel jonge kandidaten niet; zij belandden in de "teringzooi" die Tim Hofman zal schetsen in de aflevering van #BOOS. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen in VI Vandaag over rentree Rai Vloet: "Ontsla die jongen" Bekijk deze video » Johan Derksen pakt zijn baas John de Mol aan: "Hij heeft een grote fout gemaakt" Bekijk deze video » René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!" Bekijk deze video » VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mediadeskundige Rob Goossens zat maandagavond bij VI Vandaag om uitgebreid in te gaan op de rel bij The Voice of Holland. Daarbij schroomde hij niet om een boekje open te doen over het gedrag van televisiesterren in Hilversum; volgens hem zien veel van hen seks als "een secundaire arbeidsvoorwaarde". Ook bij The Voice zullen deelnemers zijn geweest die bereid waren dit in te zetten om verder te komen, maar veel jonge kandidaten niet; zij belandden in de "teringzooi" die Tim Hofman zal schetsen in de aflevering van #BOOS.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens doet boekje open over Hilversum: "Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV