Zien: Ronit Palache uit bij Op1 harde kritiek op Anne Frank-onderzoek

Zien: Ronit Palache uit bij Op1 harde kritiek op Anne Frank-onderzoek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Ronit Palache</em> uit bij <em>Op1</em> harde kritiek op <em>Anne Frank</em>-onderzoek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Journalist Ronit Palache zat maandag bij Op1 om stevige kritiek te uiten op het onderzoek naar de verrader van Anne Frank. Zij vond de bombarie waarmee het onderzoek werd gepresenteerd, "alsof er iets onomstotelijk vast bewezen staat", een beetje te veel van het goede. Ook anderen aan tafel zijn kritisch en noemen het "hele linke soep". Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Ronit Palache uit bij Op1 harde kritiek op Anne Frank-onderzoek

Journalist Ronit Palache zat maandag bij Op1 om stevige kritiek te uiten op het onderzoek naar de verrader van Anne Frank. Zij vond de bombarie waarmee het onderzoek werd gepresenteerd, "alsof er iets onomstotelijk vast bewezen staat", een beetje te veel van het goede. Ook anderen aan tafel zijn kritisch en noemen het "hele linke soep".

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ronit Palache uit bij Op1 harde kritiek op Anne Frank-onderzoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV