Oud-deelnemer The Voice onthult uitspraak Jeroen Rietbergen: "Wat heb jij een geil broekje aan"

Oud-deelnemer The Voice onthult uitspraak Jeroen Rietbergen: "Wat heb jij een geil broekje aan"

Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken.

Beau van Erven Dorens kreeg maandag bezoek van enkele oud-deelnemers van The Voice of Holland, die vervelende ervaringen hebben gehad met de omstreden bandleider Jeroen Rietbergen. Zo onthult Kirsten Berkx wat hij tegen haar zei toen ze in podiumoutfit door de gang liep: "Wat heb jij een geil broekje aan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Oud-deelnemer <em>The Voice</em> onthult uitspraak <em>Jeroen Rietbergen</em>: &quot;Wat heb jij een geil broekje aan&quot; Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken. Beau van Erven Dorens kreeg maandag bezoek van enkele oud-deelnemers van The Voice of Holland, die vervelende ervaringen hebben gehad met de omstreden bandleider Jeroen Rietbergen. Zo onthult Kirsten Berkx wat hij tegen haar zei toen ze in podiumoutfit door de gang liep: "Wat heb jij een geil broekje aan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Charmante manHoewel er al veel geruchten de ronde deden onder deelnemers aan The Voice was dit de eerste vervelende ervaring van Kirsten met de bandleider. Nienke Wijnhoven, ook oud-kandidaat, beaamt dan ook dat Rietbergen een "charmante man" is, die het beste voor lijkt te hebben met de kandidaten. Daar bleken dus kwade bedoelingen achter schuil te gaan. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Oud-deelnemer The Voice onthult uitspraak Jeroen Rietbergen: "Wat heb jij een geil broekje aan"

Charmante man
Hoewel er al veel geruchten de ronde deden onder deelnemers aan The Voice was dit de eerste vervelende ervaring van Kirsten met de bandleider. Nienke Wijnhoven, ook oud-kandidaat, beaamt dan ook dat Rietbergen een "charmante man" is, die het beste voor lijkt te hebben met de kandidaten. Daar bleken dus kwade bedoelingen achter schuil te gaan.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oud-deelnemer The Voice onthult uitspraak Jeroen Rietbergen: "Wat heb jij een geil broekje aan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV