Nienke Wijnhoven (The Voice): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (Beau)

Nienke Wijnhoven (The Voice): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (Beau)

Nienke Wijnhoven, die in het seizoen van 2016/2017 meedeed aan The Voice of Holland, vertelde maandagavond bij Beau hoe het contact met bandleider Jeroen Rietbergen ineens een hele andere wending kreeg dan ze voor ogen had: "Er was een situatie dat hij zei, hierboven hebben we allemaal studio's. Ik was wel benieuwd hoe dat eruit ziet."

Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken.

'Ging wel even voelen'
Ze besloot mee te gaan maar: "Op dat moment is er een verkeerde communicatie geweest, heb ik mezelf altijd gezegd. Terwijl je jezelf natuurlijk nooit de schuld moet geven. Maar...dat hij wel even ging voelen, dat." Op dat moment is advocate Meike Lubbers, ook aanwezig in de studio, benieuwd of hij dat alleen maar zei of dat hij dat daadwerkelijk heeft gedaan. Nienke: "Dat heeft hij gedaan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Nienke Wijnhoven (<em>The Voice</em>): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (<em>Beau</em>) Nienke Wijnhoven, die in het seizoen van 2016/2017 meedeed aan The Voice of Holland, vertelde maandagavond bij Beau hoe het contact met bandleider Jeroen Rietbergen ineens een hele andere wending kreeg dan ze voor ogen had: "Er was een situatie dat hij zei, hierboven hebben we allemaal studio's. Ik was wel benieuwd hoe dat eruit ziet." Je kunt de hele aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland hier bekijken. 'Ging wel even voelen'Ze besloot mee te gaan maar: "Op dat moment is er een verkeerde communicatie geweest, heb ik mezelf altijd gezegd. Terwijl je jezelf natuurlijk nooit de schuld moet geven. Maar...dat hij wel even ging voelen, dat." Op dat moment is advocate Meike Lubbers, ook aanwezig in de studio, benieuwd of hij dat alleen maar zei of dat hij dat daadwerkelijk heeft gedaan. Nienke: "Dat heeft hij gedaan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nienke Wijnhoven (The Voice): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (Beau)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nienke Wijnhoven (The Voice): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (Beau) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV