Angela de Jong is geschrokken van Voice of Holland-rel: "Dat het zó groot zou zijn..."

Angela de Jong is geschrokken van Voice of Holland-rel: "Dat het zó groot zou zijn..."

Volgens de aanwezigen in de studio van Beau zat er al een tijdje iets aan te komen bij The Voice of Holland, omdat de geruchtenmolen steeds sterker werd. Toch is tv-columnist Angela de Jong geschrokken van de omvang van het schandaal: "Dat het zó groot zou zijn..."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> is geschrokken van <em>Voice of Holland</em>-rel: &quot;Dat het zó groot zou zijn...&quot; Volgens de aanwezigen in de studio van Beau zat er al een tijdje iets aan te komen bij The Voice of Holland, omdat de geruchtenmolen steeds sterker werd. Toch is tv-columnist Angela de Jong geschrokken van de omvang van het schandaal: "Dat het zó groot zou zijn..." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 17 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. E-mailDe oud-deelnemers van The Voice die hun verhaal kwamen doen vertellen dat ze eigenlijk pas sinds kort bezig zijn met hun eigen 'verleden' bij het programma, en tot de conclusie kwamen dat het gewoon niet oké was wat er is gebeurd. Beau van Erven Dorens haalt ook de loodzware e-mail aan die Tim Hofman naar RTL heeft gestuurd; die was blijkbaar zó schokkend dat het programma meteen is stopgezet. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angela de Jong is geschrokken van Voice of Holland-rel: "Dat het zó groot zou zijn..."

E-mail
De oud-deelnemers van The Voice die hun verhaal kwamen doen vertellen dat ze eigenlijk pas sinds kort bezig zijn met hun eigen 'verleden' bij het programma, en tot de conclusie kwamen dat het gewoon niet oké was wat er is gebeurd. Beau van Erven Dorens haalt ook de loodzware e-mail aan die Tim Hofman naar RTL heeft gestuurd; die was blijkbaar zó schokkend dat het programma meteen is stopgezet.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong is geschrokken van Voice of Holland-rel: "Dat het zó groot zou zijn..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV