Australian Open: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde na winst op Struff

Australian Open: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde na winst op Struff

Botic van de Zandschulp heeft zich op overtuigende wijze weten te plaatsen voor de tweede ronde van de Australian Open. Met 6-4, 6-3 en 6-2 was hij zijn tegenstander Jan-Lennard Struff de baas. Het matchpoint zie je hieronder.

<em>Australian Open</em>: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde na winst op Struff Botic van de Zandschulp heeft zich op overtuigende wijze weten te plaatsen voor de tweede ronde van de Australian Open. Met 6-4, 6-3 en 6-2 was hij zijn tegenstander Jan-Lennard Struff de baas. Het matchpoint zie je hieronder. De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+. Bekijk ook Australian Open: Rafael Nadal door naar tweede ronde, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » Zien: honderden fans onthalen Novak Djokovic op vliegveld bij thuiskomst Bekijk deze video »
Tennis :
Australian Open: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde na winst op Struff

De Australian Open 2022 is van maandag 17 tot en met zondag 30 januari dagelijks vanaf 01.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1 op tv en online via de livestreams van discovery+.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Australian Open: Botic van de Zandschulp naar tweede ronde na winst op Struff of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV