Video: Martien & Maxime Meiland schitteren in spelletjesreclame

Video: Martien & Maxime Meiland schitteren in spelletjesreclame

Nu een aantal commerciële partijen zijn weggelopen bij de Meilandjes, na de uitspraken van Erica over boerka's, is het tijd voor het aanboren van nieuwe reclame-opties, hebben Martien en Maxime wellicht gedacht. Bekijk hieronder hoe de twee schitteren schitteren in de commercial van een smartphonespelletje.

Video: Martien &amp; Maxime Meiland schitteren in <em>spelletjesreclame</em> Nu een aantal commerciële partijen zijn weggelopen bij de Meilandjes, na de uitspraken van Erica over boerka's, is het tijd voor het aanboren van nieuwe reclame-opties, hebben Martien en Maxime wellicht gedacht. Bekijk hieronder hoe de twee schitteren schitteren in de commercial van een smartphonespelletje. Bekijk ook Albert Verlinde over aangifte Humberto Tan: "Nooit gezegd dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Jeroen Rietbergen verliet huis Linda op vrijdag al' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Martien & Maxime Meiland schitteren in spelletjesreclame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV