VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz

VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz

Özcan Akyol vindt dat juicekanalen, zoals die van Yvonne Coldeweijer (Lifeofyvonne) hebben bijgedragen aan het exposen van grensoverschrijdend gedrag bij BN'ers. Rob Goossens die denkt hier heel anders over. Bekijk het fragment bij VI Vandaag terug in de Instagram Stories van Yvonne.

Beweging gestart
Yvonne zelf is het eens met Özcan. Juicekanalen zijn een beweging gestart om de waardheid boven tafel te krijgen. Daarvoor werd er nooit gesproken over misbruik in de Nederlandse showbizz. Bekijk hieronder het fragment bij VI Vandaag.

VI Vandaag is elke werkdag om 21:40 uut te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>VI Vandaag</em>: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz Özcan Akyol vindt dat juicekanalen, zoals die van Yvonne Coldeweijer (Lifeofyvonne) hebben bijgedragen aan het exposen van grensoverschrijdend gedrag bij BN'ers. Rob Goossens die denkt hier heel anders over. Bekijk het fragment bij VI Vandaag terug in de Instagram Stories van Yvonne. Beweging gestartYvonne zelf is het eens met Özcan. Juicekanalen zijn een beweging gestart om de waardheid boven tafel te krijgen. Daarvoor werd er nooit gesproken over misbruik in de Nederlandse showbizz. Bekijk hieronder het fragment bij VI Vandaag. VI Vandaag is elke werkdag om 21:40 uut te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook René van der Gijp sloopt Albert Verlinde bij VI Vandaag: "Valse nicht!" Bekijk deze video » Rob Goossens doet boekje open over Hilversum: "Velen zien seks als secundaire arbeidsvoorwaarde" Bekijk deze video »
TV :
VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI Vandaag: Özcan Akyol over juicekanalen en misbruik in de Nederlandse showbizz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV