The Voice-schandaal: bekijk het nieuws van dag tot dag (video)

The Voice-schandaal: bekijk het nieuws van dag tot dag (video)

Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is

Het nieuws rondom de schandalen achter de schermen bij The Voice of Holland ontwikkelt zich razendsnel en elke paar uur komt er wel iets nieuws naar buiten; het ene bericht nog opzienbarender dan het andere. Het noopte de NOS tot het maken van een overzicht van dag tot dag, van de oproep van BOOS tot de verklaring van Jeroen Rietbergen tot het ontslag van Anouk en de verhalen van slachtoffers bij Beau. Bekijk het overzicht hieronder.

<em>The Voice-schandaal</em>: bekijk het nieuws van dag tot dag (video) Bekijk hier waar en wanneer BOOS over The Voice of Holland te zien is Het nieuws rondom de schandalen achter de schermen bij The Voice of Holland ontwikkelt zich razendsnel en elke paar uur komt er wel iets nieuws naar buiten; het ene bericht nog opzienbarender dan het andere. Het noopte de NOS tot het maken van een overzicht van dag tot dag, van de oproep van BOOS tot de verklaring van Jeroen Rietbergen tot het ontslag van Anouk en de verhalen van slachtoffers bij Beau. Bekijk het overzicht hieronder. Bekijk ook Nienke Wijnhoven (The Voice): 'Toen heeft Jeroen Rietbergen me betast' (Beau) Bekijk deze video » Ali B schold 15-jarig zusje Nienke Wijnhoven verrot: "Je moet je fucking bek houden, kutwijf" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Jeroen Rietbergen verliet huis Linda op vrijdag al' Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice-schandaal: bekijk het nieuws van dag tot dag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV