Hoe leg je de misstanden bij The Voice of Holland uit aan jonge kijkers? (Tijd voor MAX)

Hoe leg je de misstanden bij The Voice of Holland uit aan jonge kijkers? (Tijd voor MAX)

De misstanden bij The Voice of Holland zijn het gesprek van de dag. Het programma trekt wekelijks tegen de 2 miljoen kijkers, waaronder een grote groep kinderen. Hoe bespreek je dit nieuws met hen? Tijd voor MAX praat erover met psycholoog en puberexpert Marina van der Wal: "Het is heel belangrijk om kinderen uit te leggen dat ze het recht hebben 'stop, nee dit wil ik niet' te zeggen."

Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment met Marina van der Wal op maandag 17 januari.

Hoe leg je de misstanden bij <em>The Voice of Holland</em> uit aan jonge kijkers? (<em>Tijd voor MAX</em>) De misstanden bij The Voice of Holland zijn het gesprek van de dag. Het programma trekt wekelijks tegen de 2 miljoen kijkers, waaronder een grote groep kinderen. Hoe bespreek je dit nieuws met hen? Tijd voor MAX praat erover met psycholoog en puberexpert Marina van der Wal: "Het is heel belangrijk om kinderen uit te leggen dat ze het recht hebben 'stop, nee dit wil ik niet' te zeggen." Bekijk hieronder het Tijd voor MAX-fragment met Marina van der Wal op maandag 17 januari. Bekijk ook Zien: Johnny de Mol bespreekt al het nieuws over misstanden bij The Voice of Holland Bekijk deze video » The Voice-rel volgens Marcel van Roosmalen: "Uw verzetje in moeilijke tijd" (video) Bekijk deze video » The Voice-schandaal: bekijk het nieuws van dag tot dag (video) Bekijk deze video »
TV :
Hoe leg je de misstanden bij The Voice of Holland uit aan jonge kijkers? (Tijd voor MAX)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe leg je de misstanden bij The Voice of Holland uit aan jonge kijkers? (Tijd voor MAX) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV