Down The Road-deelneemster tegen Gordon: "We zijn geen dieren!" (video)

Down The Road-deelneemster tegen Gordon: "We zijn geen dieren!" (video)

Vanavond kun je kijken naar het nieuwe SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk een etentje van Gordon met de deelnemers in het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Down The Road</em>-deelneemster tegen Gordon: &quot;We zijn geen dieren!&quot; (video) Vanavond kun je kijken naar het nieuwe SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk een etentje van Gordon met de deelnemers in het fragment hieronder. Lees verder onder de video. "We zijn geen dieren!"De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Ook hebben ze ontspannen uitjes zoals een etentje. Gordon komt daar te weten dat de deelnemers zeker geen dieren zijn... Bekijk het fragment hierboven. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gordon over zijn nieuwe programma Down the Road: "Heel intensief" (video) Bekijk deze video » Down the Road gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren Bekijk deze video »
TV :
Down The Road-deelneemster tegen Gordon: "We zijn geen dieren!" (video)

"We zijn geen dieren!"
De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Ook hebben ze ontspannen uitjes zoals een etentje. Gordon komt daar te weten dat de deelnemers zeker geen dieren zijn... Bekijk het fragment hierboven.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV