RTL Late Night gemist? Twan Huys neemt afscheid in laatste uitzending

RTL Late Night gemist? Twan Huys neemt afscheid in laatste uitzending

RTL Late Night gemist? Twan Huys neemt afscheid in laatste uitzending Gisteren maakte RTL plotseling bekend dat RTL Late Night per direct zou stoppen. CEO van RTL, Sven Sauvé, lichtte het besluit om te stoppen later op de middag toe. De uitzending van maandag zou daardoor de laatste zijn van het programma. Presentator Twan Huys liet kort voor het einde van de laatste aflevering weten geen moment spijt te hebben gehad van het avontuur. Daarmee nam hij afscheid van de kijkers van het programma. RTL gunt Twan Huys geen groots afscheid Bekijk deze video » RTL-CEO Sven Sauvé over het stoppen van RTL Late Night Bekijk deze video »
TV :
RTL Late Night gemist? Twan Huys neemt afscheid in laatste uitzending

Gisteren maakte RTL plotseling bekend dat RTL Late Night per direct zou stoppen. CEO van RTL, Sven Sauvé, lichtte het besluit om te stoppen later op de middag toe. De uitzending van maandag zou daardoor de laatste zijn van het programma.

Presentator Twan Huys liet kort voor het einde van de laatste aflevering weten geen moment spijt te hebben gehad van het avontuur. Daarmee nam hij afscheid van de kijkers van het programma.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Late Night gemist? Twan Huys neemt afscheid in laatste uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV