Down The Road: Hoe zal Thirza reageren op de ring? (video)

Down The Road: Hoe zal Thirza reageren op de ring? (video)

Vanavond kun je kijken naar de tweede aflevering van Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin de vriend van Thirza een ring voor haar koopt.

Lees verder onder de video.

<em>Down The Road</em>: Hoe zal Thirza reageren op de ring? (video) Vanavond kun je kijken naar de tweede aflevering van Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin de vriend van Thirza een ring voor haar koopt. Lees verder onder de video. Grote steenDe jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en ook liefde van alles mee. Er wordt gewinkeld voor een ring met een grote steen voor Thriza. Bekijk de beelden hierboven. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gordon over zijn nieuwe programma Down the Road: "Heel intensief" (video) Bekijk deze video » Down the Road gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren Bekijk deze video »

Grote steen
De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en ook liefde van alles mee. Er wordt gewinkeld voor een ring met een grote steen voor Thriza. Bekijk de beelden hierboven.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV