Coach Angela Groothuizen over The Voice in HLF8: "Proberen alle talenten te bereiken"

Coach Angela Groothuizen over The Voice in HLF8: "Proberen alle talenten te bereiken"

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden toen Angela Groothuizen als coach in de stoelen van The Voice of Holland zat. Na alle incidenten rondom het programma, laat ook zij zich uit.

Coach <em>Angela Groothuizen</em> over The Voice in <em>HLF8</em>: &quot;Proberen alle talenten te bereiken&quot; Het is inmiddels al heel wat jaren geleden toen Angela Groothuizen als coach in de stoelen van The Voice of Holland zat. Na alle incidenten rondom het programma, laat ook zij zich uit. TalentenAngela is begonnen met het afbellen van al haar talenten in de jaren dat zij als coach meedeed aan het programma: "Ik ga proberen ze allemaal te bereiken, dat zijn er iets van 130 of zo." Angela geeft aan dat ze er zelf ook behoorlijk last van heeft: "Het is zo'n leuk programma." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Promo: Angela Groothuizen in HLF8 over de misstanden in The Voice Bekijk deze video » HLF8 gemist? Yes-R sprak moeder Ali B: "Die zitten vol emoties" Bekijk deze video » Henk Krol over mogelijke terugkeer in de politiek: "Zeg nooit nooit" (HLF8) Bekijk deze video » JA/NEE spel in HLF8: "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Talenten
Angela is begonnen met het afbellen van al haar talenten in de jaren dat zij als coach meedeed aan het programma: "Ik ga proberen ze allemaal te bereiken, dat zijn er iets van 130 of zo." Angela geeft aan dat ze er zelf ook behoorlijk last van heeft: "Het is zo'n leuk programma."

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coach Angela Groothuizen over The Voice in HLF8: "Proberen alle talenten te bereiken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV