Henk Krol over mogelijke terugkeer in de politiek: "Zeg nooit nooit" (HLF8)

Henk Krol over mogelijke terugkeer in de politiek: "Zeg nooit nooit" (HLF8)

Henk Krol zit aan tafel bij Johnny de Mol en praat over waar hij zich momenteel mee bezig houd, dat is o.a. zijn B&B. Ook zit hij in de stoel bij De Mol en mag zich wagen aan het JA/NEE spel: "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?" Waarop zijn teleurgestelde antwoord is: "Nee."

<em>Henk Krol</em> over mogelijke terugkeer in de politiek: &quot;Zeg nooit nooit&quot; (<em>HLF8</em>) Henk Krol zit aan tafel bij Johnny de Mol en praat over waar hij zich momenteel mee bezig houd, dat is o.a. zijn B&B. Ook zit hij in de stoel bij De Mol en mag zich wagen aan het JA/NEE spel: "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?" Waarop zijn teleurgestelde antwoord is: "Nee." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johnny de Mol haalt uit naar Jeroen Rietbergen: "Een ongelofelijke klootzak" Bekijk deze video » Bekijk de HLF8-compilatie met Johnny de Mol over o.a. The Voice-rel Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henk Krol over mogelijke terugkeer in de politiek: "Zeg nooit nooit" (HLF8) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV