JA/NEE spel in HLF8: "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?"

JA/NEE spel in HLF8: "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?"

Henk Krol zit in de stoel bij Johnny de Mol tijdens HLF8 en mag zich wagen aan het JA/NEE spel. "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?" Waarop zijn teleurgestelde antwoord is: "Nee."

JA/NEE spel in <em>HLF8</em>: &quot;Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?&quot; Henk Krol zit in de stoel bij Johnny de Mol tijdens HLF8 en mag zich wagen aan het JA/NEE spel. "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?" Waarop zijn teleurgestelde antwoord is: "Nee." HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op JA/NEE spel in HLF8: "Hebben de ouderen een goede toekomst zonder Henk Krol in de Tweede Kamer?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV