Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe verdachten van rellen Coolsingel op beeld

Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe verdachten van rellen Coolsingel op beeld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Nieuwe verdachten van rellen <em>Coolsingel</em> op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken. Opnieuw verdachten op beeld van de Coolsingel rellen in Rotterdam van afgelopen november. Iedere verdachte die in beeld wordt gebracht heeft een persoonlijke code waarmee je kan tippen mocht je iemand herkennen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe verdachten van rellen Coolsingel op beeld

Opnieuw verdachten op beeld van de Coolsingel rellen in Rotterdam van afgelopen november. Iedere verdachte die in beeld wordt gebracht heeft een persoonlijke code waarmee je kan tippen mocht je iemand herkennen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Nieuwe verdachten van rellen Coolsingel op beeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV