Opsporing Verzocht gemist? Getuige in zaak fatale mishandeling Mallorca herkenbaar op beeld

Opsporing Verzocht gemist? Getuige in zaak fatale mishandeling Mallorca herkenbaar op beeld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken.

Afgelopen zomer is Carlo Heuvelman tijdens zijn vakantie op Mallorca zodanig mishandeld dat hij aan zijn verwondingen overleed. De zaak is nog niet opgelost en daarom deelt de politie beelden van een getuige.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Getuige in zaak fatale mishandeling <em>Mallorca</em> herkenbaar op beeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken. Afgelopen zomer is Carlo Heuvelman tijdens zijn vakantie op Mallorca zodanig mishandeld dat hij aan zijn verwondingen overleed. De zaak is nog niet opgelost en daarom deelt de politie beelden van een getuige. Geen verdachteDe jongeman op de beelden is geen verdachte, maar kan mogelijk wel van belang zijn in het onderzoek. Hij is herkenbaar in beeld gebracht en heeft mogelijk ook staan filmen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Getuige in zaak fatale mishandeling Mallorca herkenbaar op beeld

Geen verdachte
De jongeman op de beelden is geen verdachte, maar kan mogelijk wel van belang zijn in het onderzoek. Hij is herkenbaar in beeld gebracht en heeft mogelijk ook staan filmen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Getuige in zaak fatale mishandeling Mallorca herkenbaar op beeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV