Opsporing Verzocht: 50-jarige vrouw ernstig mishandeld door man met hamer in Almere

Opsporing Verzocht: 50-jarige vrouw ernstig mishandeld door man met hamer in Almere

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 50-jarige vrouw ernstig mishandeld door man met hamer in <em>Almere</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 januari terugkijken. Op zaterdagochtend op 18 december heeft een man met hamer een vrouw mishandeld in de portiek van het appartementencomplex waar zij woont. De man deed zich voor als een van de bewoners van de flat, maar al snel bleek dat hij een hamer bij zich had waarmee hij uit begon te halen in de richting van de vrouw. Met enorm veel kracht blijft hij de vrouw raken. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 50-jarige vrouw ernstig mishandeld door man met hamer in Almere

Op zaterdagochtend op 18 december heeft een man met hamer een vrouw mishandeld in de portiek van het appartementencomplex waar zij woont. De man deed zich voor als een van de bewoners van de flat, maar al snel bleek dat hij een hamer bij zich had waarmee hij uit begon te halen in de richting van de vrouw. Met enorm veel kracht blijft hij de vrouw raken.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 50-jarige vrouw ernstig mishandeld door man met hamer in Almere of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV