Down the Road: Nick gaat op zijn knieën om verkering te vragen aan Thirza

Down the Road: Nick gaat op zijn knieën om verkering te vragen aan Thirza

<em>Down the Road</em>: Nick gaat op zijn knieën om verkering te vragen aan Thirza Het is dikke mik tussen Nick en Thirza in Down the Road. De twee zijn dolverliefd op elkaar, maar Nick wil dit graag bezegelen met een officieel moment. Hij gaat de stad in om een mooie ring voor Thirza te kopen, trekt zijn beste pak aan en gaat vervolgens op de knieën voor haar. Niet om te trouwen - dat is een beetje te snel. Maar hiermee wil Nick wel officieel verkering vragen. Bekijk het fragment uit Down the Road hierboven. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Down The Road-deelneemster tegen Gordon: "We zijn geen dieren!" (video) Bekijk deze video » Down The Road: Hoe zal Thirza reageren op de ring? (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is dikke mik tussen Nick en Thirza in Down the Road. De twee zijn dolverliefd op elkaar, maar Nick wil dit graag bezegelen met een officieel moment. Hij gaat de stad in om een mooie ring voor Thirza te kopen, trekt zijn beste pak aan en gaat vervolgens op de knieën voor haar. Niet om te trouwen - dat is een beetje te snel. Maar hiermee wil Nick wel officieel verkering vragen.

Bekijk het fragment uit Down the Road hierboven.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV